Magyar | English


Tisztelt Partnerünk

Társaságunk, a Novochem Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. több mint 60 éves múlttal rendelkezik, Életében sok változás történt, de fő profilja, a különféle vegyi termékek beszerzése és értékesítése, mindvégig megmaradt.

A 3 milliárd forint saját tőkével rendelkező és 25 milliárd forint éves forgalmat lebonyolító Novochem Kft., a magyar vegyipar meghatározó kereskedő és disztribútor cége, amely ma már a 14 országban leányvállalattal rendelkező, német vegyi disztribútor cég, az Overlack AG. 100 %-os tulajdonában van.

Vegyianyagok, agrokemikáliák, műanyagok és ipari szerelvények értékesítésével foglalkozó üzletágaink célja több ipari szegmens kiszolgálása, úgy mint olaj- és gázipar, gyógyszeripar, gép- és autógyártás, mezőgazdaság, élelmiszer és takarmány, építő-, textil-, festék és bevonóanyag, háztartási és kozmetikai ipar.

A közép-európai régióban több száz beszállító termékeit értékesítjük mintegy 2500 vevő részére. Magyarországon 7 telephelyen rendelkezünk minden igényt kielégítő raktározási és áru kiszolgálási lehetőséggel, ahol felkészült szakemberek biztosítják a magas színvonalú vevőkiszolgálást. Központi raktárunk, Százhalombattán, SEVESO II felső küszöbös besorolású, amely lehetővé teszi a veszélyes vegyi anyagok tankautós, konténeres és hordós kezelését a legszigorúbb környezetvédelmi követelmények betartása mellett.

Társaságunk ISO 9001:2008 minősítéssel rendelkezik és jogosult a Nemzetközi Vegyipari Szövetség, a CEFIC által biztosított Responsible Care védjegy használatára.

A Novochem sikeres működését jól képzett és motivált munkatársak segítik, akik speciális ismeretükkel és több éves szakmai gyakorlattal csak azon fáradoznak, hogy partnereik igényeit maximálisan kielégítsék.

Partnereink könnyen ránk találhatnak, hiszen minden területen jelen vagyunk, reményeink szerint minden nap egy lépéssel közelebb Önökhöz.

Novochem Kft.
Központ 
T: +36-1-210-1200
novochem@novochem.hu
Kapcsolat

oqema.com
Vállalatunknál irodák és raktárhelységek kiadók
06-1-464-4834
2011-ben a győri ipari parkban elkészült az új telephelyünk...
Novochem Kft. Győr
Agrokemikáliák és szerelvények forgalmazása
Nagykanizsa
Vegyianyagok, agrokemikáliák és műanyag alapanyagok tárolása
Százhalombatta
Agrokemikáliák tárolása és forgalmazása
Szolnok
Agrokemikáliák tárolása és forgalmazása
Debrecen
Szerves és szervetlen anyagok lefejtése
Százhalombatta II.